Lorelli Кошара SLEEP 'N' DREAM 2 Layers Plus Rocker /балдахин/

Lorelli Кошара SLEEP 'N' DREAM 2 Layers Plus Rocker /балдахин/

Офертите за продукта

 

Lorelli Кошара SLEEP 'N' DREAM 2 Layers Plus Rocker /балдахин/

162,00 лв
В наличност
към магазина »
banana.bg
Описание
Материали и поддръжка
Пластмасовите детайли трябва редовно да се почистват с влажна кърпа. Не използвайте абразиви. При нужда използвайте мек сапун и топла вода, за да почистите текстилните части. Прането на чантата може да извършите ръчно в топла вода, без да я гладите. Не използвайте белина. Съхранявайте продукта в сухи помещения. Не излагайте продукта на атмосферни влияния като вода, дъжд, сняг, влага или слънчева светлина. Ако използвате кошарата навън, почистете полепналия по краката прах, както и по останалите елементи, тъй като попаднал в механизма на ключалките, може да причини сериозна повреда. Не поставяйте кошарата в близост до отоплителни уреди, тъй като това може да повреди пластмасовите и текстилни части. Не използвайте кошарата ако някоя част е счупена, скъсана или липсва. Не използвайте резервни части, които не са одобрени от производителя или дистрибутора.
Безопасност
Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 716 (Мебели. Несгъваеми и сгъваеми детски легла за използване в домашни условия).
Размери:13,35kg
ИнструкцияМоля преди да пристъпите към употреба да прочетете внимателно инструкциите за употреба и сглобяване !
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.